This transformation from an original Bloor West Village 2-storey house into a bespoke forever home was a long-awaited labour of love.  The Clients were looking for a very modern home but one that would sit quietly on the street they had been on for 11 years.  Bringing more natural light through the interior of the home was one way we were able to do this.  Relocating the stair created a central shaft of light and unique space through angled North-facing skylights at the new 3rd floor all the way down to the basement.  A custom walnut kitchen, integrated lighting, discreet exterior spaces, and a sound-insulated music room are just a few of the many details that make this house special.  The house accommodates their love of cooking and entertaining, consideration of the environment [triple-glazed aluminum windows, radiant heated floors, south-facing roof garden, natural/vegan materials], as well as spaces for guests and/or extended family as their children grow.

Contractor: Delin Build Ltd.
Millwork: Djepeto Interior Wood Working
Photography: Andrew Waller